www.eddiesdata.com

mail:

Eddie's data og golden produkter

Mob./Sms: +47 92634448

Hovedside Konvertering Service Golden Kontakt

 

Om firmaet
Eddie's data og golden produkter:

Eddie`s data ble startet i kjelleren hjemme hos meg i april 1996, den gangen holdt jeg til på Steinberg. Tanken bak ideen å starte et dataverksted, var at det var ganske mange som trengte hjelp til å få reparert pc`en sin, eller at de trengte deler , jeg drev også en del med programering, noe jeg etterhvert har lagt på hylla.
I begynnelsen var det bare på kveldstid og lørdager, men etterhvert ble det behov for at jeg drev det på halv tid.
Dette gikk fremover og i 2000, fikk jeg egne lokaler i Mjøndalen, og like etterpå ble det til at jeg hadde dette på heltid.
I 2006 flyttet jeg til lokaler hjemme hos meg i Mjøndalen. I Januar 2008 var jeg igjen på flyttefot, denne gangen innredet jeg et kjellerlokale i leiligheten der jeg flyttet til Hof i vestfold.

I 2001 var nok topp året, og utviklingen på datamaskiner har gjort så det ikke er så mye behov for service lenger, etter hver har jeg nå begynt med konvertering av film, bilde og lyd.
Nå kan du ta med deg dine gamle vhs, smalfilm, vhs, jvc, lydbånd, lydkasetter, bilder, lysbilder eller andre gamle lagringsmedia og få de over til dataformat.

Etterhvert ble et også en del monteringer av Telefoni, nettverksløsninger og internett løsninger. I den forbindelse har jeg også haft avtal med diverse firmaer om å gjøre monteringer hos kunder.

En av de største avtalalene jeg har hatt er med breiband.no (tidligare direct connect), det har gått ut på og montere internett hos privatpersoner og firmaer. og gjøre service på sendere de bruker rundt om kring. Når de startet med parabolvirksomhet, ble det også montering av paraboler hos kundene.
Dette driver jeg på med fremdeles

Jag har också i manga år solgt golden produkter, detta er tatt med inn i firmaet.

 

Edvard Stustad 11.05.17

 

Morsom lesning fra Drammens tidene 9.Juni 1999,

Hvem er jeg:

Navn: Edvard Stustad - Alias: Eddie

Alder: 51år

Jeg er innehaver av Eddie`s data og startet i 1996.

Utdanning: elektro grunnkurs, handel og kontor grunnkurs 1 år. ingeniør utdanning og ellers selvlært .

Tidligere arbeid: Arbeidet på en transformatorbedrift hvor jeg jobbet montering, kontroll og service på transformatorer og batteriladere.

Interesse: Data, Foto, hornmusikk, PR-radio og elektronikk

Privat hjemside: www.stustad.com

Som barn hadde jeg stor interesse for alt som har med strøm og gjøre, jeg begynte ganske tidlig å eksprementere med ledninger, lamper og lyd, fikk jeg sjansen var jeg ikke lenge om å pelle fra hverandre en kassettspiller eller en radio. Interesse for data begynte i ungomsårende hvor jeg fikk min første datamaskin, Den brukte basic som språk og jeg lagde her mitt første kassett oversiktsprogram, etter hvert fikk jeg meg en PC, en olivetti M19, det var en XT maskin med 2 diskettstasjoner, og denne satte jeg inn en harddisk, og mer ram og lærte meg å bruke dos systemer, og lage dataprogrammer, bl.a. laget jeg meny program, telefonregister, oversikt program over kasetter m.m. Etter hvert fikk jeg større pc windows systemer og jeg og har fulgt med på utviklingen fra dos og opptil dagens Windows systemer.

 

Litt historikk

2017:
Januar: Startet opp å jobbe på mitt feriested / verksted i Sverige.
April: Flytter til nye egne lokaler i Ingeniør rybergsgate 99, på Åsiden i Drammen

2015:
Jeg har solgt golden produkter i mange år, men nå er det blitt så mye av det at jeg velger å ta det med inn i firmaet, og endrer navnet til Eddie's data og golden produkter.
Huset i Hof blir solgt, og jeg flytter tilbake til Solbergelva, og forsetter drift derifra

2009-2010. Fikk jag avtal med Directconnect, i dag breiband.no og parabolbredband.se om å montere internett for dem.

2008:
Januar, flyttet jeg til Hof, tok med med hele butikken og innredet meg med et eget verksted i kjelleren. Jeg fikk en større kundeområde. Nå utfører jeg oppdrag helt ned til Tønsberg på den ene kanten og Modum på den andre.

2006:
I august inngikk jeg avtale med itsynnergi, og begynte og utføre oppdrag for dem.

2005:
Jeg flytter firmaet hjem til min private bolig i Smedgata. Jeg har en garage og uteboder som jeg bygger til verksted.

Jan2004:
Prøveordningen med fast pris var en sukksess, så den fortsetter.

Juni 2003:
Vi prøve ut et prøveordning med fast pris på reparasjon av datamaskiner, dette går ut på at vi tar en fast pris. uansett om vi bruker 1/2 time eller 4 timer. delene kommer utenom.

Mai 2003:
Vi pusset opp i lokalene våre, og laget et salgs og kundeområde med en gang når du kommer inn i lokalet, Her har vi laget utstilling og gjort det mer kundevennlig.
Vi har dermed skilt ut verkstedet og kundeområde, slik at kundene slipper og komme inn i et verksted.

2002:
Vi gir god service til hver enkelt kunde. Vi ser det ikke som viktig og bli store, men at kundene skal bli fornøyde, vi har kunder stort sett i Nedre, Øvre Eiker, og Drammen men også hele østlandsområdet.
Vi ser det som viktig å satse på kvalitetsprodukter og prøver å holde meg unna produkter som ikke fungerer helt tilfredsstillende,
Vi klarer å ha konkurransedyktige priser på tjenester og varer.

2001:
Arbeidsoppgavene vokser stadig og jeg ser det som viktigere å satse på service,

2000:
Januar: satser mer på service og drive firmaet som et verksted med butikk ved siden av, selv om jeg ikke kan klarer å ha åpent hele tiden.

1999:
Sommeren 1999 ble det igjen behov for utvidelse av plass og jeg flyttet til større Mjøndalen, like etterpå gikk jeg over til full stilling og drev dette på heltid., Nå begynner det og ta fart og det blir stadig mer og mer og gjøre, jeg begynner og bli kjent i Lokal miljøet.

1998:
Høsten 1998, ble det så mye å gjøre at jeg klarte å få det til slik at jeg åpnet kl. 12, og utover ettermidagen.
Jeg satset ganske rolig i begynnelsen med tanke på å ikke ta for mye på meg. Og omsetningen øker stadig og jeg vokser med oppgaven.

1996:
Jeg startet opp på Steinberg våren 1996 i et lite kjellerrom, p.g.a økende kundekrets måtte jeg ganske snart utvide. Og innredet et større rom med egen inngang, I begynnelsen var dette ment som en hoppy og en liten ekstra jobb på si, jeg holdt på slik noen år og hadde åpent kun på ettermidagen, kveldene og om helgene.


Her ser på statistikken over omsttning fra begynnelsen til frem til i 2002

 

Med vennlig hilsen Edvard Stustad. oppdatert 11.05.17